Workshop online video maken

Online video helpt je de reputatie van je bedrijf te verbeteren! Steeds vaker kiezen bedrijven ervoor de video’s die ze online willen inzetten zelf te produceren. Maar hoe zorg je ervoor dat je video’s er gelikt uitzien? Hoe creëer je een eigen huisstijl, en waar moet een goede video eigenlijk aan voldoen? In de workshop online video leren we je de fijne kneepjes voor het maken van je eigen online video.


Wat gaan we doen tijdens de workshop online video

In de workshop geven we je inzicht in hoe je een goede online video maakt. We geven je inzicht in storytelling, beeldtaal,hoe je het kader bepaalt, montage en geluid. In het eerste gedeelte van de cursus analyseren we aan de hand van verschillende voorbeelden samen waar een sterke online video aan moet voldoen. We bekijken voorbeelden van hoe het nou juist niet moet. We kijken naar onderwerpen, doen aanbevelingen voor welke apparatuur je allemaal kunt gebruiken. En we gaan aan de slag met presentatie, want wanneer je voor de camera gaat staan moet je voorkomen natuurlijk top zijn. In het tweede deel gaan we wat de kennis die we zojuist hebben opgedaan meteen in de praktijk brengen, en maken we je eerste eigen online video. De kosten voor deze cursusdag – inclusief een strippenkaart voor 10 hulpmomenten op afstand – bedragen €850,-.

 

 

Laat Spekkoper de montage doen! 

Filmen is 1, maar je video moet ook nog gemonteerd worden tot een strakke online video. Laat de montage aan ons over, want zo ben je verzekerd van een sterke verhaallijn, continuïteit en een eigen huisstijl om je vingers bij af te likken. Neem contact op en ervaar zelf hoe voordelig dit kan zijn!