Videoproducent Den Bosch

Spekkoper Films maakt sinds 2016 videoproducties voor bedrijven en particulieren in heel Nederland. Sterke creatieve content op maat gemaakt. Spekkoper werkt met een klein, creatief, ervaren en vakkundig team om kwaliteit te bieden tegen een scherpe prijs. 81% van de bedrijven die video toepast in hun marketing geeft aan dat hun verkoopcijfers significant zijn toegenomen na het inzetten van video als marketingtool. Videoproducent Spekkoper Films biedt een breed scala aan mogelijkheden.


Video laten maken, maar wat voor een?

Je kiest ervoor video in te zetten in je bedrijf. De eerste stap is te zoeken naar een videoproducent die bij jou past. Je bent op onze site, dus die heb je al gevonden ;). Maar nu; wat voor soort video wil je maken? Spekkoper Films heeft een flink aantal opties voor je op een rijtje gezet. De ene sluit de ander niet uit. Sommige kunnen elkaar overlappen, of er is een combinatie mogelijk, maar om je een beetje op weg te helpen hier onze producten op een rijtje. Zit jouw optie er niet tussen? Geen probleem. Neem contact met ons op en we maken samen met jou de video die perfect past bij je wensen en doelen.

Social Video Partnership

Het posten van video op social media is belangrijke tool wanneer je een achterban aan je wilt binden. Met Spekkoper als videopartner werken we samen aan de groei van jouw bedrijf. Samen bouwen we aan de groei van – en de relatie met – je achterban. Verrassende creatieve videocontent geplaatst op vaste tijden. Spekkoper Films – Videoproducent, en jouw Social Video Partner.

Klik hier voor info over een Social Media Partnership.

Bedrijfsfilm

Als bedrijf kun je niet meer zonder een video die laat zien wat de identiteit is van jouw onderneming. Om promotie te maken op je website, te laten zien tijdens een evenement of presentatie, of om te verspreiden op social media. Een bedrijfsfilm laat zien wat jouw bedrijf doet, is, en niet te vergeten wat het zo uniek maakt. Zo krijgt je bedrijf ook online een identiteit. Spekkoper Films kijkt graag samen met jou op welke manier we jouw identiteit het best kunnen vertalen in een aantrekkelijke bedrijfsfilm. Creatief, efficient en voor elke portemonnee.

Klik hier voor meer info over een bedrijfsfilm.

(online) Commercial

Een online commercial is een korte krachtige videoadvertentie om je bedrijf of campagne onder de aandacht te brengen en wordt vaak ingezet op een website of youtube. De video kan ook ingezet worden om te worden afgespeeld voordat een gekozen internetvideo van start gaat. De kans dat de video helemaal wordt uitgekeken is dan ook erg groot. Het biedt jou als adverteerder goede mogelijkheden. Met een goede call-to-action genereer je meer leads en sales voor je bedrijf, en je kunt bijvoorbeeld een clickable gedeelte opnemen in de video om zo meer traffic naar je site te creëren. Daarnaast is het laten maken van een online commercial vaak vele malen goedkoper dan dat is voor een Tv-commerical.

Online kun je je commercial bij precies de goede doelgroep onder de aandacht te brengen. Resultaten zijn direct meetbaar en je hebt de mogelijkheid om tussentijds je strategie bij te sturen.

Klik hier voor meer info over een (online) commercial.

Documentaire

Documentaire verbeeldt de werkelijkheid over een bepaald onderwerp, en biedt je de ruimte voor het vertellen van jouw verhaal. Spekkoper Films produceert zowel korte- als lange documentaires. Je kunt deze vorm van film ook heel goed inzetten voor je bedrijf. Spekkoper beschikt over het team en de ervaring om dit avontuur met je aan te gaan.

Klik hier voor meer info over documentaire.

Event video

Organiseer je een evenement, ga je trouwen, word je 50 of ga je met de hele familie op survival en wil je dit gefilmd hebben? Ook dan is videoproducent Spekkoper Films jouw vriend.Want wat is er leuker dan je gasten trakteren op een video met alle hoogtepunten van je event? Leuk voor je gasten, maar ook zeer nuttig voor de mensen die je event hebben moeten missen. Met een event video bedank je je gasten, vergeet je de thuisblijvers niet en heb je een perfect uithangbord voor toekomstige potentiële klanten.

Klik hier als je meer wilt weten over onze event video’s.

Whiteboardanimatie

Een whiteboardanimatie is een perfecte keuze als je een complexe boodschap begrijpelijk in beeld wilt brengen. In een whiteboardanimatie wordt deze boodschap omgezet in een pakkende tekst en visueel gemaakt aan de hand van simpele tekeningen. Alles wordt dus ècht getekend. Het tekenproces op het whiteboard wordt gefilmd en door onze editor omgezet in een pakkende video. Dit alles begeleid door 1 vast contactpersoon. Bekijk hier alvast enkele voorbeelden van whiteboardanimaties of onze prijstabel met alle extra mogelijkheden.

Meer weten over onze whiteboardanimatie? Klik hier.

Tekenanimatie

Nieuw bij Spekkoper Films; Pen Papier Schaar. Met de tekenanimatie; Pen Papier Schaar halen we alles uit de kast. Tekenen, knippen en plakken, lijmen, naaien of kleien. We passen ons volledig aan aan jouw wensen.

Meer weten over onze tekenanimaties? Klik hier.

Woningvideo Filmpakket

Online video is ook wat betreft de huizenmarkt een goede tool om de zichtbaarheid te vergroten. Geïnteresseerden kunnen ongegeneerd keer op keer de woning bezichtigen en daarnaast bereik je met een woningvideo meer potentiële kopers. Met het Spekkoper Filmpakket film jij zélf professionele strakke beelden. Wij maken jouw beelden tot een gelikte woningvideo, en dat alles tegen een scherpe prijs! Voor slechts €400,- (incl btw) ben je in het bezit van je eigen woningvideo. Ben je makelaar en wil je Spekkoper Films als jouw woningvideo partner? Bekijk dan onze voordelige pakketprijzen hier.

Klik hier als je meer wilt weten over Spekkoper Woningvideo.

Video-CV

Het schrijven van een cv en motivatiebrief neemt vaak uren tijd in beslag. Een lapje tekst dat eigenlijk maar weinig zegt over wie je echt bent en waarom jij de meest geschikte kandidaat bent. En is je tekst eindelijk af, belandt hij zo goed als zeker op een grote stapel met mede-sollicitanten. Kies in plaats daarvan voor een video-CV! Met een Video-CV onderscheid je jezelf en laat je zien dat jij een allesbehalve doorsnee-kandidaat bent. Op de video-CV dagen van Spekkoper Films neem je onder professionele begeleiding voor slechts €45,- je eigen Video-CV op.

Video-Cv opnemen? Bekijk hier de eerstvolgende data en schrijf je in!