Team Spekkoper


Baue van Leyden 

In 2014 studeerde Baue van Leyden af aan de acteursopleiding van Toneelacademie Maastricht.Hij speelde in verschillende theatervoorstellingen, tv-series en films. Naast het acteren heeft Baue in het verleden theaterstukken en korte films geschreven en geregisseerd en was hij werkzaam als castingdirector. Met Spekkoper Films kan hij zijn grootste passie uitvoeren: het schrijven en regisseren van diverse verhalen. Ooit hoopt hij samen met Devin hun eigen tv-serie en film te ontwikkelen.

Devin Stuiver

Devin studeerde Theater-, Film- en Televisiewetenschap aan de Universiteit Utrecht. In 2013-2014 volgde hij de Master Film- en Televisiewetenschap aan dezelfde Universiteit. Na zijn afstuderen liep hij stage bij De Familie Film en TV en Endemol, waarna hij werkte als redacteur voor verschillende TV-programma’s. Toen hij Baue vond, en ze hun passie voor film en het maken van verhalen met elkaar konden delen, was Spekkoper Films snel geboren. Zijn grootste droom is het maken van een eigen documentaire. En die komt uit, want sinds eind 2017 is Spekkoper bezig met de documentaire ‘Kyan’. In september 2018 komt de film uit en Devin kan niet wachten om het resultaat te laten zien!


Vakkundig team van ZZP’ers

Spekkoper Films heeft de afgelopen jaren een fijn team van zelfstandigen om zich heen gebouwd. Per opdracht wordt gekeken welke teamsamenstelling het best past bij het gewenste resultaat. Natuurlijk doen we dit alles in overleg met de opdrachtgever.


Werken bij Spekkoper Films? 

Wil jij het Spekkoper Team graag versterken? We zijn altijd op zoek naar mensen die bij ons bedrijf passen, dus aarzel niet en neem contact met ons op!