Team Spekkoper

Het lijkt ons leuk je te leren kennen! 

Stuur ons persoonlijk een mail of stel je vraag via info@spekkoperfilms.nl

Pasfoto Bau 2020 - 2

baue@spekkoperfilms.nl

Naam Baue site

In 2014 studeerde Baue van Leyden af aan de acteursopleiding van Toneelacademie Maastricht. Hij speelde in verschillende theatervoorstellingen, tv-series en films. Maar zijn hart ligt voornamelijk bij het maken. In het verleden heeft Baue verschillende theaterstukken en korte films geschreven en geregisseerd en was hij werkzaam als castingdirector. Met Spekkoper Films kan hij zijn grootste passie uitvoeren: het schrijven en regisseren van diverse verhalen. Ooit hoopt hij samen met Devin hun eigen tv-serie en film te ontwikkelen.

Pasfoto Dev 2020 - 2

devin@spekkoperfilms.nl

Naam Devin site

Devin studeerde Media en Cultuur aan de Universiteit Utrecht. In 2013-2014 volgde hij de Master Film- en Televisiewetenschap aan dezelfde Universiteit. Na zijn afstuderen liep hij stage bij De Familie Film en TV en Endemol, waarna hij werkte als redacteur voor verschillende mediabedrijven en TV-programma’s. Toen hij Baue vond, en ze hun passie voor film en het maken van verhalen met elkaar konden delen, was Spekkoper Films snel geboren. Zijn droom is het maken van eigen documentaires.

Vakkundig team van ZZP’ers

Spekkoper Films heeft de afgelopen jaren een fijn team van zelfstandigen om zich heen gebouwd. Per opdracht wordt gekeken welke teamsamenstelling het best past bij het gewenste resultaat. Natuurlijk doen we dit alles in overleg met de opdrachtgever.

Werken bij Spekkoper Films?

Wil jij het Spekkoper Team graag versterken? We zijn altijd op zoek naar mensen die bij ons bedrijf passen, dus aarzel niet en neem contact met ons op!