Documentaire

 

 

Documentaire verbeeldt de werkelijkheid over een bepaald onderwerp, en biedt je de ruimte voor het vertellen van jouw verhaal. Momenteel produceert Spekkoper Films de documentaire 'Kyan'. Maar je kunt deze vorm van film ook heel goed inzetten voor je bedrijf. Spekkoper beschikt over het team en de ervaring om dit avontuur met je aan te gaan.Documentaire laten maken bij Spekkoper Films

Documentaire inzetten voor je bedrijf

Documentaire kan ook een goed middel zijn om in te zetten voor je bedrijf. Spekkoper produceert zowel korte- als lange documentaires die je de ruimte bieden voor het vertellen van jouw verhaal. In het maakproces is veel om over na te denken. Het ontwikkelen van het narratief, wie en wat brengen we in beeld, op welke locaties gaan we draaien,  voegen we animatie of motion graphics toe, welke muziek, geluid, maken we gebruik van voice-overs. En dan is er nog de distributie. Spekkoper Films beschikt over het team en de ervaring om dit avontuur met je aan te gaan.

 

Nu in productie:

 

 

Still uit teaser documentaire KYAN van Spekkoper Films

'Kyan'

Momenteel zijn we bezig met het maken van de documentaire 'Kyan'. Door middel van een crowdfunding op www.cinecrowd.nl en sponsoring van DELA en PsyNed en Stimuleringsfonds Rouw is genoeg geld ingezameld om dit project te realiseren. In augustus 2017 is gestart met de opnames, die begin met dit jaar worden afgerond. Daarmee is het project inmiddels aanbeland in een van de laatste fases, de montage. Verschillende Regionale Omroepen hebben al toegezegd de film te gaan vertonen, en ook enkele Filmhuizen hebben hun belangstelling getoond. We houden onze lezers en klanten regelmatig op de hoogte door middel van de nieuwsbrief, stills uit de film, behind-the-scene's en extra materiaal. Bekijk hier alvast de teaser.

 

 

'Stichting Bont Rotterdam'

De afgelopen maanden zijn we hard aan de slag geweest met de voorbereidingen én het draaien van een speciaal project. Samen met de Gemeente Rotterdam en Stichting Bont hebben we namelijk gewerkt aan de realisatie van een documentaire. Stichting Bont won afgelopen jaar een Rotterdamse Kinderrechten Award waardoor het mogelijk werd een film te maken over de unieke omgeving die Stichting Bont creëert voor jongeren met een verstandelijke beperking. Vanaf oktober starten we met de montage, en binnenkort komt alvast de trailer online. Houd de website in de gaten!

Documentaire laten maken bij Spekkoper Films?

Dat hangt volledig af van jouw eisen, wensen, doelen en portemonnee. Maar zoals op elk potje een dekseltje past, bestaat er ook een video voor elke portemonnee. Dus aarzel niet en neem gewoon contact met ons op.

 

Maak een afspraak en we gaan aan de slag! 

We helpen je heel graag met het voorbereiden, realiseren en distribueren van jouw plan.

Documentaire Kyan - Gesprek Marco