Corporate video

 

Als bedrijf kun je niet meer zonder een video die laat zien wat de identiteit is van jouw onderneming. Om promotie te maken op je website, te laten zien tijdens een evenement of presentatie, of om te verspreiden op social media. Een corporate video laat zien wat jouw bedrijf doet, is, en niet te vergeten wat het zo uniek maakt. Zo krijgt je bedrijf ook online een identiteit. Spekkoper Films kijkt graag samen met jou op welke manier we jouw identiteit het best kunnen vertalen in een aantrekkelijke corporate video. Creatief, efficient en voor elke portemonnee.

Corporate video; creatief - efficiënt - voor elke portemonnee

Je kunt in je corporate video de de cijfers, positionering, perspectief en processen van je bedrijf in beeld brengen. Klanten aan het woord laten, of werknemers. Je kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van een volger bijvoorbeeld. Gaan we de corporate video opnemen op een locatie of op de werkvloer? Zomaar enkele opties op een rijtje. Het is belangrijk goed na te denken over op welke manier de unieke kwaliteiten van jouw bedrijf het best in beeld worden gebracht. Waar wil je je video gaan inzetten? Dit kan bepalend zijn voor bijvoorbeeld de lengte van de video.

 Idee, eindproduct en verspreiding

Een goed plan voor zowel de productie van de video als het inzetten ervan is de basis voor een succesvolle video. Spekkoper Films werkt met een klein team van professionele creatieve mensen. Samen maken we een eigen, uniek en professioneel eindproduct. Tegen een scherpe prijs. Een corporate video geeft je bedrijf een online identiteit. Daarnaast brengt een video op je website je hoger in de zoekresultaten. Dit zorgt weer voor meer traffic naar je website en dus voor meer potentiële klanten. We gaan deze uitdaging graag met je aan!

Corporate video laten maken bij Spekkoper Films? 

Neem hieronder direct contact met ons op voor meer informatie, het aanvragen van een offerte of voor het maken van een vrijblijvende afspraak. We kijken ernaar uit samen met jou aan de slag te gaan!

Prijs van een corporate video

BEDRIJFSFILM S
999
tot 2 minuten
camjo (1-mans crew)
incl. apparatuur
4 uur filmen op locatie
rechtenvrije muziek
basic graphics
voice-over
ondertiteling
1 correctieronde
digitaal aangeleverd
social media versie(s)
BEDRIJFSFILM M
1899
tot 3 minuten
2-mans crew
incl. apparatuur
6 uur filmen op locatie
rechtenvrije muziek
gepersonaliseerde huisstijl
voice-over
ondertiteling
2 correctierondes
digitaal aangeleverd
social media versie(s)
BEDRIJFSFILM L
2999
tot 5 minuten
3-mans crew
incl. apparatuur (uitgebreid)
hele dag filmen op locatie
rechtenvrije muziek
eigen huisstijl
voice-over
ondertiteling
3 correctierondes
digitaal aangeleverd
social media versie(s)

Neem direct contact met ons op