Première ‘Een Zeiltje in het Oog’ – documentaire

News

In opdracht van de Gemeente Rotterdam en Stichting Bont maakte Spekkoper Films de documentaire ‘Een Zeiltje in het Oog’. 

In ‘Een Zeiltje In Het Oog’ gaan wij, Baue en Devin, 7 dagen lang wonen bij Stichting Bont. Een stichting voor jongeren met een verstandelijk beperking. Wat zijn eigenlijk onze eigen vooroordelen? Hoe kijken de jongeren naar ons? Naar de maatschappij? Hoe zien ze hun toekomst? En, hoe vrij zijn ze hierin? Het resultaat is een uniek kijkje in het leven van jongeren met een verstandelijke beperking. 

De premiere op 12 januari in Lantaren Venster in Rotterdam was fantastisch! We mochten ruim 800 mensen verwelkomen en de reacties waren overweldigend. We kunnen niet wachten het resultaat met iedereen te delen. Hiervoor snel meer informatie, dus houd de site in de gaten! 

TRAILER:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s