Terugblik première KYAN

News

Zondag 15 september beleefden wij de première van onze documentaire KYAN.
Het was hartverwarmend om te zien hoeveel mensen er aanwezig waren en hoeveel mooie reacties we na afloop van de film hebben mogen ontvangen. Maar ook de dagen erna ontvingen we bijzondere berichten.

Mensen die naar aanleiding van de documentaire in gesprek zijn gegaan met hun dierbaren om eindelijk de vragen op tafel te gooien die ze eerder nooit hebben durven stellen, om eindelijk de conversatie te voeren en gedachtes en gevoelens met elkaar te delen. Dit is precies de reden waarom we dit verhaal wilden vertellen en we zijn dankbaar dat we dit al hebben kunnen bereiken.

Maar we gaan verder. We gaan ons uiterste best doen om een zo groot mogelijk publiek te bereiken, zodat de mensen die er 15 september niet bij waren alsnog de film kunnen aanschouwen en om zo nog meer mensen tot steun te zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s