Video-CV dagen weer in aantocht!

News

Video-CV dagen weer in aantocht!

“Kom naar een van de Spekkoper Films Video-CV dagen en laat voor slechts 45 euro onder professionele begeleiding een Video-CV maken!”

De eerstvolgende video-CV dagen staan gepland op 12 en 19 juli, van 19:00 uur tot 21:30 uur.

Het is inmiddels alweer een tijd geleden dat Spekkoper Films een video-cv dag heeft georganiseerd. Nu we sinds vorige maand zijn ingetrokken in een schitterend fijn kantoorpand aan de Noordwal 10 in Den Haag komt daar verandering in. Video-CV heeft een speciaal plekje in ons hart (hier begonnen we 3 jaar geleden ons bedrijf mee) en mag daardoor niet ontbreken in ons huidige aanbod. En wat zo fijn is, we kunnen dit voortaan op onze eigen locatie organiseren.

Wat is een video-CV?

Een Video-CV is een korte video van ongeveer 60-100 seconden waarin je jezelf presenteert aan jouw toekomstige werkgever. Hierin vertel je kort en krachtig wie je bent, wat je gestudeerd hebt, wat je meest relevante werkervaring is en waarom jij de meest geschikte kandidaat bent voor de vacature.

Waarom een video-CV?

In plaats van een A4’tje vol tekst, laat je met een Video-CV in één oogopslag zien wie je bent. En sommige dingen laten zich nou eenmaal niet beschrijven. Want leg jij in een brief maar eens uit dat je een fijne stem of enthousiaste en vrolijke uitstraling hebt.De meeste kandidaten sturen hun CV en motivatie in een tekstbestand. Je kunt je de opluchting van een recruiter voorstellen als deze een video in zijn of haar mailbox vindt. Een video toont namelijk je uitstraling, enthousiasme en voorkomen. Zaken die voor recruiters een belangrijke rol spelen.

Professionele begeleiding

Tijdens een Video-CV dag zorgt Spekkoper Films ervoor dat jij professioneel in de schijnwerpers komt te staan! Jij weet natuurlijk het best wat je over jezelf wilt vertellen. Je neemt een zelfgeschreven tekst mee en we maken er samen een overtuigende presentatietekst van. Daarnaast helpen we je met het krachtig overbrengen van je verhaal op beeld. Als jij tevreden bent zitten de opnames erop en monteren wij de beelden tot jouw eigen Video-CV.

Kom naar een van onze video-CV dagen!

Wil je een video-CV en kun je wel een beetje hulp gebruiken om jezelf zo optimaal mogelijk te presenteren aan je nieuwe werkgever? Schrijf je dan hier in voor een van de aankomende Video-CV dagen en je bent voor €45,- helemaal ready voor je volgende sollicitatie.

Video-cv laten maken bij Spekkoper Films

Weten wat Spekkoper nog meer allemaal doet? 

https://atomic-temporary-145392342.wpcomstaging.com/dit-doen-we/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s